Meny
 

Party Land har åpnet på Gunerius!

partyland

 Skal du arrangere fest eller selskap?

 

 Her er ekspertens beste tips. Party Land har nylig åpnet på Gunerius og her finner du alt du trenger av pynt, slush- og popkornmaskiner, servise, ballonger – og ikke minst piñatas.

 

 

 

PINATA: Hos Party Land finner du et stort utvalg morsomme piñatas.

 

Med slagordet ”Where fun parties begin” legger Party Land alt til rette for at du skal kunne lage den ultimate festen - enten det er barnebursdag, temafest eller mer høytidelige stunder som dåp og bryllup.

 

I desember åpnet Party Land i andre etasje på Gunerius, og her finner du alt du trenger for å skape god stemning, og en fest gjestene sent vil glemme. Najat Mahnin, butikkeier av Party Land på Gunerius, har en rekke gode tips til hva du bør kjøpe og hvordan du bør dekorere for å pynte til selskap og fest.

 

­– Hold det stilrent og ikke bland for mange farger, med mindre du skal ha 80-tallsfest eller diskoparty. Du kan ha mye pynt og likevel få det til å se pent ut dersom du holder det stilrent, råder hun.  

 

Mahnin forteller at du bør ta utgangspunkt i tema eller farge før du velger dekorasjon.

 

– Jeg tenker alltid tema eller farger, og deretter pynt. Det er artig med selfie-rekvisitter for bildenes skyld og ballonger for å markere entreen. Kanskje du ikke skal ha så mye pynt på bordet, men heller i resten av rommet? Du må få følelsen av at du er på fest, og ikke på middag eller ost- og vinkveld med gjengen, sier hun.

 

FESTBUTIKKEN:
Party Land er den ultimate festbutikken med alt av pynt og tilbehør du trenger
til festen

 

 

MORSOMME PINATAS: På utkikk etter en annerledes piñata? Hos Party Land får du både Batman og Spiderman som du kan fylle med godteri.

Temafest og piñata er alltid en sikker vinner

Hvis du er usikker på hva du skal starte med av planlegging, så har eksperten noen gode råd til hva en fest trenger for å skape den ultimate stemningen.

 

– Temafest! Det er alltid stas og du klarer å engasjere alle gjestene. Ta et Hawaiiparty for eksempel, der gjestene kommer i festlige og fargerike Hawaii-skjorter, hulaskjørt og blomsterkranser. Server dem sommerdrinker i en kokosnøtter - det skaper en helt annen stemning!

 

Festbutikken leier også ut blant annet ut slush- og popkorn-maskiner og røde løpere, og har et stort utvalg piñatas i ulike design og størrelser, til mange ulike selskaper.

 

– Piñata er en figur sammensatt av flere lag med papir, og det finnes en piñata til enhver anledning. Den kjøpes som oftest til barnebursdager, og du skal ødelegge den med en stav slik at godteriet faller ut. Men det er ikke noe i veien for å ha en piñata på en sommerfest eller en nissefest – en piñata kan brukes til alle anledninger.

 

Hva med slushmaskinen som dere leier ut?

 

– Denne tenker jeg passer bedre i barneselskap, men også til hagefester. Jeg tenker for eksempel på slush til festivaler på lange sommerdager for å kjøle seg ned. Der det serveres kald drikke, kan det serveres slush.

 

 TIL BABYSHOWER: Hvem vil vel ikke ha disse søte ballongene til babyshower-festen?

 

 

 

 

 

FESTPYNT TIL ALLE ANLEDNINGER: Butikken har ikke bare bursdagspynt, men også dekorasjoner til den store nyttårsfesten, bryllup og dåp.

 

 

Ballonger og rodeomaskiner

Party Land er verdens største internasjonale kjede av partytilbehørsbutikker. Den første butikken åpnet i USA, nærmere bestemt i Philadelphia i 1984. I dag finnes det rundt 500 butikker i verden. Butikkene tilbyr en helhetlig pakke til din fest - alt du trenger til alle fester, både mot privat- og bedriftsmarkedet. Det de ikke har i butikk, bestiller de gjennom anerkjente leverandører.

 

– Ballonger er det aller viktigste produktet vårt. Vi har fullt party-sortiment i butikken. Vi er en one-stop shop for party og selger alt til for eksempel en babyshower, som ballonger og bordpynt, ikke bare kopper, servietter og asjetter. Vi skriver også personlige tekster på ballongene. I tillegg reiser vi ut og gjør jobber for store eventer, eksempelvis bryllup med ballongbuketter og buer.

 

Og det de satser stort på er heliumballonger, som har flere fordeler ved seg.

 

– Helium er uten farge, lukt og smak. Den er lett og det er det som gjør at ballongene flyr. Du får ikke laget en ballongbukett som holder seg oppe om ikke ballongene er fylt med helium.

 

Mahnin forteller at de har høye standarder i forhold til hvilke produkter de velger å ta inn.

 

– Våre lateksballonger er biologisk nedbrytbare og miljøvennlige. Holdbarheten på de er tre til fire dager, mens folieballongene holder opptil en uke. Det er ikke uvanlig at de holder enda lenger. En folieballong kan du også re-fylle om det ikke er noen hull i den.

 

Hva kan vi forvente å se i butikk framover?

– De neste ukene kommer det en del pynt og dekorasjoner til morsdag og Valentine. Vi inngår nå en del samarbeid med eventbyråer og skal levere alt fra dekorasjon til opplevelser. Vi skal også starte samarbeid med flere aktører slik at du skal kunne få en skreddersydd partypakke. Da tenker jeg på catering og rodeomaskiner, for å nevne noe.